Legal Tracker SoMe

Some

Legal Tracker SoMe

 

Voit analysoida ja kuunnella somea automaattisesti määrittelemistäsi henkilöistä, avainsanoista ja aiheista. Visuaalisten raporttien ja käyttöliittymän avulla näet helposti mm. missä kanavissa keskustelua käydään ja kenen toimesta.

Pystyt kuuntelemaan avainsanoja sekä keskusteluja globaalisti useilla eri kielillä ja työkalu analysoi myös postauksien sentimenttisävyjä, eli ovatko kirjoitukset positiivisia, neutraaleja vai negatiivisia. Työkaluun voi lisätä joko omat henkilökohtaiset sekä yrityksesi viralliset sometilit. Työkalun kautta voi myös suoraan vastata eri kanavien työkaluilla (kuten Facebookin Like ja Comment sekä Twitterin Reply, Retweet, Favorite ja Direct Message). Pääset helposti pureutumaan sekä osallistumaan keskusteluihin reaaliajassa.

Palvelussa on tarjolla erilaisia visuaalisia elementtejä, kuten fraasipilvet, top fanit, top kriitikot sekä suosituimmat hashtagit paremman someanalyysin varmistamiseksi. Yhteisömanageri tai some-viestinnästä vastaava voi määritellä eri tiimeille ja yksiköille seurattavat some-virrat, asiakkaat, fanit ja kriitikot. Some-virtoja voi myös helposti delegoida eteenpäin oikeille aiheesta vastaaville henkilöille, esim. brändi-, markkinointi- tai projektipäällikölle.
Somen seurantaa kannattaa hyödyntää mm. yrityksen brändien rakentamisessa, palveluiden kehittämisessä, kilpailijavertailussa, benchmarkkauksessa tai pelkästään seuratakseen kiinnostavia aiheita omalta toimialalta tai maailmalta.

 

OTA YHTEYTTÄ