Legal Tracker Sähköiset muistiinpanot

Legal Tracker Sähköiset muistiinpanot

 

OneNote on Office 365 palvelupakettiin kuuluva sovellus sähköisten muistiinpanojen luomiseen.

OneNotella sinun ja organisaatiosi muistiinpanot ovat Office 365 tunnuksilla käytettävissä tietokoneilla, tableteilla ja puhelimissa pilvestä mistä ja milloin tahansa.

OneNotella pystymme luomaan ja tallentamaan kaikki tapaamismuistiinpanot, dokumentaatiot, tehtävälistat, palaverimuistiot ja vapaat kirjoitukset sekä piirtämiset Office 365 pilveen. Muistiinpanoja voi käsitellä ja työstää yhteistyössä kollegoiden, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa reaaliajassa.

Muistiinpanot muodostuvat muistikirjoista, joita voi olla rajaton määrä. OneNote muistikirjoja käytetään käyttöoikeuksilla, eli muistikirjat ovat jaettavissa organisaation sisälle ja ulkopuolelle. Muistikirja on käyttäjän käytettävissä, jos muistikirja sijaitsee kohteessa, johon käyttäjällä on pääsy. Käyttöoikeudet voi tarkentaa katselu- ja muokkaamisoikeuksiin.

OneNote muistiinpanoihin voimme ottaa kuvia suoraan kameralla, laittaa kuvia ja videoita, piirtää kynällä, liittää tiedostoja ja tehdä Outlook kalenteri merkintöjä sekä luoda sähköposteja.

 

Ota yhteyttä